Vrienden van de Walburg Tuinen

Vriendenkaart

Als Vriend steunt u ons bij onze inspanningen om deze prachtige en waardevolle tuin in stand te houden. Met uw bijdrage helpt u mee aan het onderhoud van de tuinen, de werkomstandigheden voor de vrijwilligers en de handhaving en verbetering van de facilitaire ruimtes! (zie onder)

De Vriendenbijdrage bedraagt 25 euro per kalenderjaar. U ontvangt dan een Vriendenkaart die geldig is voor u zelf en 1 extra volwassene. Uw bijdrage wordt beheerd door de Stichting de Walburg Tuinen en besteed in overleg met de beheerders.

Periodieke schenkingen

Wilt u ons liever structureel steunen met een jaarlijkse schenking? Daarmee helpt u ons nog meer! Bovendien is een periodieke schenking voor u ook gunstig aangezien u hiervoor belastingaftrek kunt krijgen omdat de Walburg een culturele ANBI-status heeft.

Bent u van plan ons te begunstigen met een periodieke schenking, neemt u dan contact met ons op zodat wij het benodigde formulier voor de Belastingdienst samen met u invullen. 

Hoe word ik Vriend?

Wilt u zich opgeven als nieuwe Vriend of heeft u vragen over de Vriendenkaart? Neem dan svp contact met ons op of geef uw gegevens door tijdens een bezoek aan de tuin.

Wat krijgt u terug als Vriend?

  • Gratis toegang tot de Walburg tijdens reguliere en speciale openingstijden
  • De nieuwsbrief met informatie over de Walburg en haar activiteiten én interessante artikelen
  • Korting op workshops en cursussen
  • 4 seizoenswandelingen specifiek voor de Vrienden

Een seizoenswandeling betekent een introductie van het seizoensthema met een kopje koffie/thee en een uitgebreide rondleiding door de tuinen. De zomeravondwandeling wordt zelfs afgesloten met een zomeravonddrankje!

previous arrow
next arrow
Slider