Waar staan wij voor?

Onze Missie

De ideologische missie van De Walburg Hoveniers is de bevordering van natuurlijke en esthetische tuinen door middel van het traditionele hoveniersschap en daarmee de vergroting van het belang hiervan op een meer regionale schaal: Brabant is een gebied met grote waarde voor de Nederlandse tuincultuur en daar moet blijvend aan gewerkt worden!

Vakmanschap

Onze plantenkennis , onze vakkennis en onze bevlogenheid voor een fraaie en natuurlijke tuincultuur in het algemeen is groot. Zo groot, dat we op deskundige wijze advies en uitvoering kunnen bieden en daarmee aan uw tuinplezier handen en voeten geven.

Op maat gemaakt

Van klein tot groot! Houd u van een fraaie tuin of kiest u in de eerste plaats voor een ecotuin gericht op het gebruik (moes-, kind- en/of diervriendelijke tuin)? Wij brengen schoonheid en natuur samen in uw tuin. Genieten van elk seizoen: Van de ontluikende lente tot de zomerse bloei, de theatrale herfstsfeer en het winterse pracht in ruste. In uw tuin….!

Kwaliteit Voorop

We bieden de klanten de tuin die zich altijd vernieuwt en ontwikkelt en derhalve levenslang meegroeit. De Walburg Hoveniers staan niet voor alledaags of trendy maar voor schoonheid, karakter en duurzaamheid. Een tuin moet onderscheidend en eigenzinnig kunnen zijn zonder daarbij de omgeving van de tuin uit het oog te verliezen. Uw tuin zou het begin kunnen zijn van een beter klimaat in uw straat!

Bijzondere planten

Het bedrijf is al meer dan dertig jaren(!) voor een groot deel zelfvoorzienend door de eigen, duurzame kweek van een op ecologie gerichte beplanting. Samenhang tussen planten en wederzijdse ondersteuning maakt de tuin tot een eenheid. Kom gerust een kijkje nemen in onze plantenwinkel en kwekerij bij de Walburg Tuinen, die een schoolvoorbeeld zijn van onze werkwijze.