Kerstworkshops | Creatief met Cryptomeria (en ander kerstgroen)

Start datum: 1 december 2018

Eind datum: 22 december 2018

Workshop

De Walburg Tuinen bieden weer een reeks winterworkshops aan waarbij gewerkt wordt aan een of meerdere plantaardige decoratieve werkstukken, die de Kerstsfeer meer dan waardig zijn. Onder de bezielende leiding van een tuinvrouw met een achtergrond als docente beeldend en bekwame assistenten, die je over bijna alle denkbare hobbels heen kunnen tillen .

 

Basismaterialen en kerstgroen en decoratieve takken zijn ruim voorhanden maar in onze tuinen  kun je ook zelf gaan plukken op deze wintermiddagen.  Schalen neem je zelf mee en extra materialen zoals kransen, mos en oasis worden na afloop afgerekend naar gebruik.

De prijs voor deze supergezellige workshop is 20 €. Vrienden van de Walburg krijgen de gebruikelijke korting van 5€.  Zoals men van ons gewend is,  hoeft de deelnemer zich  geen zorgen te maken om de inwendige mens: Consumpties zijn inbegrepen. We serveren koffie, thee + iets lekkers en als afsluiting een heerlijke kop winterse soep. En onder het genot van een heerlijk glas wijn of een vergelijkbaar non-alcoholisch drankje wordt een toast uitgebracht op de middag die achter ons ligt en de winter van welbehagen, die voor ons ligt! Het is voor ons jaarlijks een feestje om mee te maken hoe de deelnemers aan het einde van de middag zichzelf persoonlijk overtroffen hebben. Opgeven via de mail (dewalburg@hetnet.nl)  of telefonisch 040 2449682. Tot ziens deze winter!

De data zijn:

Zaterdag      1 december   13.30-16.30 uur. Adventkrans-winterkrans- kerstguirlande

Zaterdag      8 december   13.30-16.30 uur   Adventkrans-winterkrans- kerstguirlande

Woensdag   19 december 13.30-16.30 uur   Adventkrans-winterkrans- kerstguirlande

Vrijdag          21 december 13.30-16.30  uur Kersttafeldecoratie

Zaterdag       22 december 13.30-16.30  uur Kersttafeldecoratie