De Hoveniers

Advies

Als adviseurs op tuingebied baseren we ons op het delen van ervaring en vakkennis en een vertrouwensrelatie met u, als klant. Uw wensen vormen onze leidraad en ons vakmanschap kan de mogelijkheden op een goede wijze inschatten. De kosten voor zo’n gesprek van een uur bedragen 50 euro excl. BTW. Indien hieruit werkzaamheden door ons bedrijf voortvloeien is het advies kosteloos.

Ontwerp

Voor een ontwerp komen we graag op bezoek om de tuin de bezichtigen en met u te overleggen. Wij gaan aan de slag met een conceptversie. Na een vervolggesprek over de eerste opzet kunnen wij de definitieve versie uitwerken. Hiernaast kunnen wij ook een beplantingsplan aanbieden voor uw borders. Indien wij het plan mogen uitvoeren is het ontwerp kosteloos.

Aanleg

Wie de Walburg kent weet dat wij staan voor creatief & natuurlijk tuinieren. Vanuit onze ervaring weten wij al improviserend de mooiste resultaten te behalen, maar in het uitvoeren van een doortimmerd plan zijn we even sterk! Uw gedroomde planten krijgen levenskansen in een gezond tuinconcept.

Werkzaamheden

Van border tot bestrating, van vijver tot gazon en verder! Van de creatie van een nieuwe tuin, de schepping van een nieuwe

biotoop voor planten en dieren, waarin u uw ideale tuin herkent, tot de noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden: Onze plantenkennis , onze ideeën over de tuin als een persoonlijk stukje buiten (in samenwerking met de natuur), en onze werklust vormen een garantie voor de kwaliteit van het werk. Van een gedegen renovatie tot een compleet nieuw tuinbeeld, van een eenvoudige tuinklus tot een onderhoudsabonnement.

Onderhoud

U kunt ons ten allen tijde bellen voor een eenmalig onderhoudsbeurt. We zullen echter altijd rekening houden met de voorwaarden die het seizoen stelt aan onderhoud. Soms moet een karwei wachten tot een ander moment. Een toekomstplan voor tuinonderhoud maken kan dus ook in de winter! Daarnaast kunnen wij ook een onderhoudscontract aanbieden waarin we uw tuin in goede conditie houden door uw tuin meerdere malen per jaar ( incl. seizoensgebonden werkzaamheden!) aan te pakken en waarin u ons altijd kunt bellen wanneer er een tuinprobleem zich voordoet.

Voorkomende werkzaamheden bij tuinonderhoud zijn snoeien, (onkruid)wieden, bemesten, verjongen en verplanten. Op zo’n (zorgenverminderend ) contract zit bovendien een korting van 10 % op het arbeidsloon.

 

 

Kijk onderaan de pagina voor een sfeerimpressie van een klein deel van mogelijkheden. Heeft u interesse? Druk dan op onderstaande knop voor onze contactgegevens!

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider