De tuinen in de Margriet

2 thoughts on “De tuinen in de Margriet

 1. Geachte mijnheer/mevrouw,

  Ik hoorde van mijn tante, Netty Doreleijers, dat jullie prachtige tuin helaas verdwijnt. Wat een verdriet. Ik leef met jullie mee.
  Ik wilde vragen of het nog mogelijk is om plantjes van jullie over te nemen? Ik zou graag een stek van de porselein bes en de mamoetplant willen kopen. Wij hebben een grote tuin. Ik heb al ooit van jullie de Grootmoeders Oorbel gekregen en deze doet het nog steeds prachtig!
  Ik hoor graag van u.
  Met vriendelijke groet,
  Inez Doreleijers

  1. Dag Inez,
   We zijn zeker nog bereikbaar voor verkoop van bijzondere planten. Ik ga daar vandaag een bericht over sturen in de nieuwsbrief. Je kunt bijvoorbeeld die nieuwsbrief ontvangen door intekenen via de website. Netty krijgt ‘m ook! Je kunt me in elk geval ook via dewalburg@hetnet.nl bereiken. Tot ziens. Jacqueline Bedaux-Nas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *