15 & 16 Februari a.s. Helleborusweekeinde | Kerstrooszondag

De eerste officiële openstelling van de tuinen in 2020: aandacht voor planten en struiken die vroeg bloeien. Een ongelooflijk feest aan kleuren en geuren: De donkere aarde raakt bedekt met witte sneeuwklokjes, Helleborus oriëntalis (de kerstroos ) bloeit in veel tinten en de toverhazelaar (Hamamelis) en Chimonanthes betoveren mens en dier ( bijzonder detail: de mot is nu de belangrijkste gast voor de bestuiving!). En als het buiten koud is, wordt het binnenin het Tuincafé twee keer zo gezellig en warm.

Voor de Vrienden van de Walburg Tuinen
Voor de Vrienden van de Walburg Tuinen is er om 11.30 u op zondag 16 februari een helleboruswandeling. Ook mee wandelen maar nog geen Vriend? Klik hier voor meer informatie over vriend worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *