1 en 2 juni: OPEN WEEKEINDE VOOR TUINFANATEN

Voor de ware tuinliefhebber, voor diegene, die zich thuis voelt tussen het avontuurlijke groen is het OPEN WEEKEINDE VOOR TUINFANATEN bedoeld!

Om je te verbazen en vooral te genieten van ontelbare, heerlijk geurende rozen en bijzondere bomen en planten. In oude tuinen waar de natuur inmiddels een waardige plek heeft gekregen: van de bloeiende vlier bij de ingang tot aan het nest van de broedende torenvalk bij de paddenpoel.

Het is een uitnodiging aan iedereen met een aantoonbaar bewijs van lidmaatschap aan een groene vereniging: het abonnement of vriendenkaart van een tuinclub, tuinblad of natuurvereniging, moestuin, hortus of een andere bezoekerstuin is komend weekeinde het toegangsbewijs. Bij voldoende belangstelling worden er rondleidingen gehouden door de tuinen over flora en fauna.

Komend weekeinde houdt ook VELT – de Vereniging voor Ecologische Leef- en Teeltwijzen – haar jaarlijks Ecotuindagen. De Walburg Tuinen passen perfect bij de doelstellingen hiervan: inspiratie halen uit de natuur om een eigen groene plek te scheppen!

Informatie: De Walburg Tuinen, Boord 64, 5674 NE Nuenen

Openingstijden: zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur www.dewalburg.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *