Open weekeinde Tuinfanaten | Tot ziens in de tuin!

Aankomend weekeinde staan de tuinen van de Walburg open voor tuinliefhebbers uit alle windrichtingen!

Wat ons betreft dus een uitnodiging aan iedereen met een aantoonbaar bewijs van lidmaatschap aan een groene vereniging: abonnement van een tuinclub, een tuinblad of een ecologische vereniging, een moestuinvereniging, of een vriendenkaart van een hortus of bezoekerstuin. Voor iedereen met het hart op de groene plek is de toegang tot onze weelderige tuinen dit weekeinde gratis! Je kunt heerlijk wandelen en bij voldoende belangstelling worden er rondleidingen gehouden over de flora en fauna in deze paradijselijke tuin!

Naast ons OPEN WEEKEINDE VOOR TUINFANATEN heeft de vereniging voor ecologische teeltwijzen VELT haar jaarlijkse open-tuinen-weekeinde en nieuw in het rijtje van jaarlijkse tuinmanifestaties, waaraan wij deel nemen is een internationale tuinenroute met de naam TOT ZIENS IN DE TUIN (Rendez-vous aux Jardins), een initiatief van de Nederlandse Tuinenstichting en de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed. Meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *