De Lentedagen | 21 & 22 April | Een feestelijk weekeinde met tal van activiteiten

De Lentedagen komen er aan. We verheugen ons enorm op de omwenteling van koud en kaal naar warm en kleurig. Niet dat er geen kleur is rond deze tijd: als je ziet hoe de aardhommel feilloos de weg vindt naar de laatste bloeiende kamperfoelie en vroege trossen corylopsis (schijnhazelaar) dan besef je dat de natuur niet stilstaat en voortdurend aan haar toekomst werkt. Maar toch: Wat er nu staat gebeuren in de (natuurlijke) tuin sleurt ons mee in een jaarlijkse euforie en daar maken we dan maar een feest van: De LENTEDAGEN in de Walburg Tuinen op 21 en 22 april!

Vanuit de idee dat de aarde wonderen voortbrengt staan deze dagen in het teken van de creativiteit die dit proces oproept in de mens. Van hovenier tot kunstenaar, van dichter tot traiteur: we krijgen fraai bezoek in de Walburg Tuinen en de aarde is de (inspiratie)bron. VAN EN NAAR NUENEN is de titel van het feest en we nodigen iedereen uit om te komen kijken, luisteren en proeven. We zijn nog volop bezig met de samenstelling van het programma maar de datum kan alvast in je agenda.

21 en 22 april De Lentedagen van de Walburg Tuinen van 11.00 uur tot 17.00 uur. Entree 5 euro (incl. 1 kopje koffie of thee)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *