De Walburg Workshops

De Walburg Tuinen bieden weer een reeks winterworkshops aan waarbij gewerkt wordt aan een of meerdere plantaardige decoratieve werkstukken, die de Kerstsfeer meer dan waardig zijn. Onder de bezielende leiding van een tuinvrouw met een achtergrond als docente beeldend en bekwame assistenten, die je over bijna alle denkbare hobbels heen kunnen tillen .

Basismaterialen en kerstgroen en decoratieve takken zijn ruim voorhanden maar in onze tuinen kun je ook zelf gaan plukken op deze wintermiddagen.  Het is de bedoeling dat je de schalen zelf meeneemt en extra materialen zoals kransen, mos en oasis na afloop afrekent naar gebruik.

De prijs voor deze supergezellige workshop is 20 €. Vrienden van de Walburg 15 €. Zoals men van ons gewend is, hoeft de deelnemer zich geen zorgen te maken om de inwendige mens: Consumpties zijn inbegrepen. We serveren koffie, thee + iets lekkers en als afsluiting een heerlijke kop winterse soep. En onder het genot van een heerlijk glas wijn of een vergelijkbaar non-alcoholisch drankje wordt een toast uitgebracht op de middag die achter ons ligt en een winter van welbehagen! Het is voor ons jaarlijks een feestje om mee te maken hoe de deelnemers aan het einde van de middag zichzelf persoonlijk overtroffen hebben. Opgeven via de mail (dewalburg@hetnet.nl) of telefonisch 040 2449682. Tot ziens deze winter!

Bekijk de Agenda voor alla data.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *