Welkom

Tuinen

Laat je verwelkomen en verwennen door de schoonheid en de natuurlijkheid van de tuinen van de Walburg!

Net over de grens van Eindhoven langs de oevers van de meanderende Dommel ligt een paradijs van anderhalve hectare grootte, waar je nog op een ongecompliceerde manier kunt genieten. De tuinen van de Walburg werden in 1958 ontworpen door Hetty Cox (1921-2001) en zijn uitgegroeid tot een levend monument waarin tuincultuur en natuur naadloos samenvallen.

Kwekerij

Sinds de oprichting in 1958 zijn de tuinen, de kwekerij en het hoveniersbedrijf voor een groot deel zelfvoorzienend door eigen, duurzame kweek van een op ecologie gerichte beplanting. Met de kwekerij is vanouds een plantenwinkel verbonden. De zorg voor onze vaste planten, bomen en struiken drukt zich ook uit in het advies waarmee we u graag van dienst zijn.

Kom gerust een kijkje nemen in de plantenwinkel en laat je inspireren door de variatie in ons seizoensgebonden aanbod.

Hoveniers

De Walburg Hoveniers ontwerpen, restaureren en realiseren tuinen met een natuurlijke uitstraling. Duurzaamheid en kwaliteit staan voorop.

Onze plantenkennis, vakkennis en bevlogenheid voor een fraaie en natuurlijke tuincultuur is groot. Zo groot, dat we op deskundige wijze advies en uitvoering kunnen bieden om daarmee aan úw tuinplezier handen en voeten te geven. We werken graag met u samen aan de tuin van uw dromen.